Menu img

Wisselend drie gangen menu 37.50
Menu “Surprise”Viergangenmenu, door de chef-kok samengesteld 49.50
Menu “Athlone” Vijfgangenmenu, door de chef-kok samengesteld 54.50
wijn arrangement per glas
Voorgerechten
6.75
 Drie bereidingen van ganzenlever geserveerd met brioche brood 19,50
Salade van wilde duivenborst met gerookte eendenborst en portsaus 16,50
Champignons in bierbeslag gefrituurd met warme knoflooksaus 14,50
Gebakken bloedworst met appel ,ganzelever en truffelsaus 17,50
In knoflookolie gegrilde scampi's met knoflooksaus 16,50
     
Soep    
Krachtige runderbouillon met paddenstoelen 8.50
Licht gebonden paddenstoelensoep met een garnituur van fazant 9.50
Licht gebonden Doesburgse mosterdsoep met kalfstong 9.50

Visgerechten
   
Gebakken zeetongfilet met warm vers fruit ,  gember en kerrie 34.50
Gegrilde zeebaarsfilet , linguinni van groene asperges 29.50
Gebakken grietfilet , beurreblancsaus en wilde spinazie 29.50
     

Vleesgerechten
   
     
Gebakken zwezerik met risotto van paddenstoelen 32.50
 Boerderijhert (biologisch) geserveerd met blauwe bessensaus 32.50
Angus ossenhaas geserveerd met minichampignons en rodewijnsaus 32.50
Licht gesauteerde parelhoenfilet, bonne femme en rode portsaus 27.50
Pigeonneau (tamme duif uit de anjou) op een bedje van linzen 29.50
Trio van kalfshaas-sukade-zwezerik en truffelsaus 31.50
     
Nagerechten    
Bavarois van griesmeel met bessensaus en slagroom 9,50
Crème brûlée met vanille en roomijs 9.50
Diverse kaassoorten en vijgen dadelbrood 12.50
Ijsparfait van amarenakersen met pure chocolade 9.50
Bavarois van bitterkoekjes met karamelsaus en slagroom 9.50