Menu img

Wisselend drie gangen menu 37.50
Menu “Surprise”Viergangenmenu, door de chef-kok samengesteld 49.50
Menu “Athlone” Vijfgangenmenu, door de chef-kok samengesteld 54.50
wijn arrangement per glas
Voorgerechten
6.75
Salade van  duivenborst en gerookte duivenborst rodeportsaus 16,50
Gebakken bloedworst met appel en ganzenlever,truffelsaus 16,50
Salade van in knoflook gegrilde scampi's 16,50
roodpootpatrijs met zuurkool en ganzenlever , moerieljesaus 16,50
Carpaccio met bacilicumdressing en parmezaansekaas 16,50
     
Soep    
Krachtige sjalottensoep met een garnituur van bosuitjes 8.50
Licht gebonden paddenstoelensoep met een garnituur van  kwartel 9.50
Ruim gevulde vissoep met een garnituur van jonge prei 10.50

Visgerechten
   
Gebakken zeetong met warm vers fruit ,gember en kerrie 34.50
Gebakken zeeduivel , lamsoren en groene mosterdsaus 29.50
Lichtgesauteerde wilde grietfilet vergezeld van beurre blanc  29.50
     

Vleesgerechten
   
     
Gebakken zwezerik met risotto en paddenstoelen 34.50
Confit de canard geserveerd  met linguini en rodewijnsaus 26.50
Angus ossenhaas geserveerd met minichampignons en rodewijnsaus 32.50
Stoofpotje van wildzwijn met ziveruitjes,spekjes en champignons 26,50
Wilde eendfillet met belugalinzen en blauwebessen saus 32.50
     
     
Nagerechten    
Sabayon van marsala,vers fruit en walnotenijs 9,50
Diverse nagerechten op basis van framboos 9.50
Diverse kaassoorten met vijgen dadelbrood 12.50
Warme flensjes geserveerd met sinaasappelsaus en ijs 9.50
Griesmeelbavarois met bessensaus en slagroom 9.50