Menu img

Wisselend drie gangen menu 37.50
Menu “Surprise”Viergangenmenu, door de chef-kok samengesteld 49.50
Menu “Athlone” Vijfgangenmenu, door de chef-kok samengesteld 54.50
wijn arrangement per glas
Voorgerechten
6.75
 In bierbeslag gefrituurde champignons met gebakken oesterzwammen en knoflooksaus 16,50
Salade van kalfszwezerik en tamme eendeborst 19,50
Salade van gerookte zalm en Hollandse garnalen 16,50
Carpaccio van ossenhaas,parmezaanse kaas en bacilicum 16,50
In knoflookolie gegrilde scampi's met knoflooksaus 16,50
     
Soep    
Krachtige runderbouillon met paddenstoelen 8.50
Licht gebonden champignonsoep met paddenstoelen 9.50
Licht gebonden rijk gevulde mosselsoep soep met saffraan en knoflook 9.50

Visgerechten
   
Gebakken zeetongfilet met warm vers fruit ,  gember en kerrie 32.50
Gegrilde zeebaarsfilet , linguinni van groene asperges 29.50
Gebakken grietfilet , beurreblancsaus en wilde spinazie 29.50
     

Vleesgerechten
   
     
Gebakken zwezerik met risotto van paddenstoelen 32.50
Rose gebakken lamskoteletten,tuinbonen en thijmsaus 32.50
Angus ossenhaas geserveerd met minichampignons en rodewijnsaus 29.50
Licht gesauteerde poulet noir met ganzelever en truffelsaus 28.50
Angus entrecote geserveerd met een milde rode pepersaus 27.50
     
     
Nagerechten    
Petit grand dessert op basis van chocolade 9,50
Verse fruitsalade met vanilleroomijs en slagroom 9.50
Diverse kaassoorten en vijgen dadelbrood 12.50
Taartje van roodfruit met witte chocolademousse en granité  9.50
Bavarois van mango geserveerd met verse mango en slagroom 9.50