Menu img

Wisselend drie gangen menu 37.50
Menu “Surprise”Viergangenmenu, door de chef-kok samengesteld 49.50
Menu “Athlone” Vijfgangenmenu, door de chef-kok samengesteld 54.50
wijn arrangement per glas
Voorgerechten
6.75
Salade van gerookte zalm en Holllandse garnalen 16,50
Salade van kalfszwezerik en tamme eendenborst 19,50
Salade van in knoflook gegrilde scampi's 16,50
Gekookte mosselen in beurreblancsaus en voorjaarsgroenten 16,50
Carpaccio met ganzeleverkrullen en truffelvinaigrette 16,50
     
Soep    
Krachtige runderbouillon met paddenstoelen 8.50
Licht gebonden champignonsoep met een garnituur van paddenstoelen 9.50
Licht gebonden vissoep met mosselen en jonge prei 9.50

Visgerechten
   
Gebakken zeetong met warm vers fruit ,gember en kerrie 34.50
Gebakken rogvleugel , linguinni van groene asperges 29.50
Gebakken zeewolf met voorjaarsgroenten en beurreblanc 29.50
     

Vleesgerechten
   
     
Gebakken zwezerik met risotto en paddenstoelen 32.50
Trio van kalfshaas,zwezerik en sucade met moerieltjessaus 32.50
Angus ossenhaas geserveerd met minichampignons en rodewijnsaus 32.50
Licht gesauteerde poulet noir met gebakken ganzelever 29.50
Rose gebraden lamskoteletten,jonge tuinbonen en thymsaus 34.50
     
     
Nagerechten    
Sabayon van marsala,vers fruit en walnotenijs 9,50
Diverse nagerechten op basis van mango 9.50
Diverse kaassoorten met vijgen dadelbrood 12.50
Verse fruitsalade,vanilleroomijs en slagroom 9.50
Bavarois van aardbeien omwikkeld met chocolade en slagroom 9.50