Menu img

Wisselend drie gangen menu 37.50
Menu “Surprise”Viergangenmenu, door de chef-kok samengesteld 49.50
Menu “Athlone” Vijfgangenmenu, door de chef-kok samengesteld 54.50
wijn arrangement per glas
Voorgerechten
6.75
Salade wilde duivenborst en rode portsaus 16,50
In knoflookolie gegrilde scampi's met knoflooksaus 16,50
Patrijsfilet op gebakken zuurkool ganzenlever en moerieltjessaus 16,50
Gebakken bloedworst ,appel,ganzenlever en truffelsaus 16,50
Carpaccio met bacilicumdressing en parmezaansekaas en ganzenleverkrullen 16,50
     
Soep    
Krachtige runderbouillon met een garnituur van beukenzwam 8.50
Licht gebonden champignonsoep met kwartel 9.50
Licht gebonden Doesburgse mosterdsoep met kalfstong 9.50

Visgerechten
   
gebakken zeetong geserveerd met warm fruit , gember en kerrie 36.50
Gebakken grietfilet, vergezeld van beurre blanc saus 29.50
Gegrilde snoekbaars,linguini van groen asperges en groene mosterdsaus  29.50
     

Vleesgerechten
   
Duo Hollandse hertenrug en hazenrug filet met vossenbessensaus 34.50
Combinatie van fazant en patrijsfilet  met gebakken zuurkool spek en calvadossaus 29.50
Kalfszwezerik met risotto en paddenstoelen ,moerieltjesaus 34.50
Angus ossenhaas geserveerd met minichampignons en rodewijnsaus 32.50
Stoofpotje van wildzwijn,zilveruitjes ,spekjes en champignons 26,50
Wilde kooieend filet,beluga linzen en blauwebessen saus 32.50
     
     
Nagerechten    
Bavarois van griesmeel,slagroom en zwartebessen saus 9,50
Diverse nagerechten op basis van framboos 9.50
Diverse kaassoorten met vijgen dadelbrood 12.50
Warme flensjes met roomijs en sinaasappelsaus 9.50
Sabayon van marsala met vers fruit en walnotenijs 9.50