Heerlijk gegeten zoals altijd! Constante kwaliteit! Super!!!!

Sylvia Anoniem

uitgenodigd door vrienden ,vanwege ons 40 jarig(robijnen) huwelijk was dit een GOUDEN avond. In een geweldige sfeer ,met een sublieme bediening ,genietend van een heelijk menu was dit voor ons een onvergetelijke avond!

Piet en Vera van den Bos

1 woord geweldig!

zoals vanouds was het weer fantastisch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! we komen nog vele malen terug. bedankt voor de gewerldige avond.

Prettige ontspannen sfeer. Er werd apart een vegetarisch menu bereid voor mijn partner. De ganzenlever in chocola vond ik zelf erg lekker, maar ganzenlever, mag dat wel? Fijn, zo'n restaurant dichtbij. We gaan zeker nog een keer!

We waren de eerste en met zīn vieren.Bij binnenkomst moesten we even wachten voordat er iemand ons kwam begeleiden. Dit werd goedgemaakt door het aannemen van jassen en het vriendelijke personeel. Het eten was erg lekker en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Puntjes op de i zou kunnen zijn dat er af en toe wat lang duurde voordat een glas werd bijgevuld. We hebben gesmuld en zullen hier zeker een keer terugkomen. Vooral de ree was heerlijk bereid.

Verrassende amuse. prima, attente bediening. Heerlijk eten. De reebiefstuk was niet helemaal warm, hoewel de borden heet waren. Dat was ook dan het enige minpuntje

Erwin van Loo

We hebben een heel prettige avond gehad. Heerlijk gegeten! Aparte gerechten, die je anders niet zo vlug zo kiezen. Voor herhaling vatbaar.

Inge Hartgers

Heerlijk gegeten. Sfeer is helemaal top. Rust en warmte in de entourage. Alles verloopt soepel en stijlvol. Wij hebben genoten. Tot de volgende keer!

L van der kroon

Fantastische keuken en bediening top....

lees meer reviews